Sidan innehåller annonslänkar

The Soft Top Luxe Vattenkokare Svart 1,7 liter

Beställ The Soft Top Luxe Vattenkokare Svart 1,7 liter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Soft Top Luxe Vattenkokare Svart 1,7 liter inom kategorin Vattenkokare.

Se gärna också

Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Glaskanna Silver -13%

Den här vattenkokaren i glas ur serien Enfinigy från Zwilling kokar upp vattnet till önskad temperatur beroende på vad som ska bryggas. Glaskannan står på en laddningsplatta försedd med en touch-display med vilken du kan välja mellan olika temperaturinställningar. Teinsatsen i rostfritt stål kan du enkelt lyfta upp och fylla med favorit teet som sedan smaksätter vattnet – ett smidigt och smart sätt att brygga te på som dessutom ger en fyllig och smakrik kopp varje gång.

Vattenkokaren har flera smarta funktioner som gör att du kan få en perfekt kopp varje gång. Med förkokningsfunktionen kan vattnet värmas upp till 100 °C och när rätt temperatur är uppnådd piper den till och du kan då fylla teinsatsen med te. Ställ sedan in bryggtiden mellan 0-10 minuter med den smarta timer funktionen så signalerar vattenkokaren när det är klart. En värmefunktion finns även så att du kan hålla vattnet varmt i upp till 30 minuter.

Det finns totalt 10 programinställningar och temperaturen kan justeras i 6 nivåer mellan 40 °C - 100 °C. Glaskannan rymmer 1,7 liter. Utvecklad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. En underbar vattenkokare i snygg design som gör allt och lite till!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenkokare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Muurla

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter