Alla artiklar och inlägg

Rena luften med luftrenare

Rena luften med luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen.

Läs mer
Vad gör champagneglas speciella?

Vad gör champagneglas speciella?

En djupdykning i världen av champagneglas, deras design och hur de påverkar din champagneupplevelse.

Läs mer
Är ätpinnar bra för miljön?

Är ätpinnar bra för miljön?

Ätpinnar (kinesiska: 筷子 kuàizi, japanska: 箸 hashi, koreanska: 젓가락 jeokkarak) är pinnar som används i främst Östasien för att äta med. Pinnarna är företrädesvis gjorda i trä och av engångsnatur. Ätpinnar för återanvändning är ofta gjorda av bambu och ibland lackade.

Läs mer
Varför inte ångkoka mera mat hemma

Varför inte ångkoka mera mat hemma

Ångkokare är ett köksredskap som används för att tillaga mat genom att värma det i ånga. Ett vanligt utförande på ångkokare är en gryta i botten som är fylld till hälften med kokande vatten. Direkt ovanför vattengrytan finns en likadan fast med perforerad botten där hålen är cirka 2–4 mm i diameter, genom dessa hål kan ångan från vattnet under fritt passera.

Läs mer
Top 5 lampor för väggen

Top 5 lampor för väggen

Få in den häftiga industri-looken i hemmet med dessa fantastiska lampor! Dessa unika vägglampor har en slående, geometrisk metalltrådsdesign med en svartmålad finish.

Läs mer
Tre läckra braskaminer

Tre läckra braskaminer

Kaminer som skapar en mysig stämning och blir en unik inredningsdetalj i hemmet.  Braskaminer som eldas med bioetanol är ett miljövänligt sätt att få en trevlig brasa i hemmet

Läs mer

Heminredning-billigt.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Heminredning-billigt.se 2024