Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Painting Pappa 0,8 L

Beställ Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Painting Pappa 0,8 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adexi - Mumin New Romance Vattenkokare Painting Pappa 0,8 L inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Vattenkokare från Adexi med ett lekfullt motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Kannan är tillverkad i glaserad keramik och har ett motiv med Muminpappan och Mumintrollet som målar.

Volym 0,8 liter. - Invändig vattennivåmätare- Automatisk avstängning- 360°-botten- 1750 wattSerien New Romance kännetecknas av sin klassiska design och höga kvalitet och kommer att bli en favorit i köket i många år framöver.

Se gärna också

Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Glaskanna Svart -18%

Den här vattenkokaren i glas ur serien Enfinigy från Zwilling kokar upp vattnet till önskad temperatur beroende på vad som ska bryggas. Glaskannan står på en laddningsplatta försedd med en touch-display med vilken du kan välja mellan olika temperaturinställningar. Teinsatsen i rostfritt stål kan du enkelt lyfta upp och fylla med favorit teet som sedan smaksätter vattnet – ett smidigt och smart sätt att brygga te på som dessutom ger en fyllig och smakrik kopp varje gång.

Vattenkokaren har flera smarta funktioner som gör att du kan få en perfekt kopp varje gång. Med förkokningsfunktionen kan vattnet värmas upp till 100 °C och när rätt temperatur är uppnådd piper den till och du kan då fylla teinsatsen med te. Ställ sedan in bryggtiden mellan 0-10 minuter med den smarta timer funktionen så signalerar vattenkokaren när det är klart. En värmefunktion finns även så att du kan hålla vattnet varmt i upp till 30 minuter.

Det finns totalt 10 programinställningar och temperaturen kan justeras i 6 nivåer mellan 40 °C - 100 °C. Glaskannan rymmer 1,7 liter. Utvecklad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. En underbar vattenkokare i snygg design som gör allt och lite till!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenkokare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Leksaker

Leksaker från Sebra

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Iittala

Se alla produkter
Fibertäcken

Fibertäcken från Norfbr

Se alla produkter