Sidan innehåller annonslänkar
Nordal

Garo Tall Glas Lila

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Garo Tall Glas Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garo Tall Glas Lila i kategorin Vattenglas här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vattenglas
Artikelnummer: 10265004
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mortlar

Mortlar från Anders Petter

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Hoover

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.