Produkter från Utemöbler

10 Produkter
I kategorin Utemöbler finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Utemöbler så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Utemöbler

Hitta produkter inom kategorin Utemöbler till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Utemöbler.

Utemöbler, utomhusmöbler eller trädgårdsmöbler är, som namnet antyder, möbler som man har ute i trädgården, på altanen eller på balkongen. Trädgårdsmöbler är ofta gjorda i slitstarka material för att tåla olika väder. De vanligaste materialen är trä, plast eller stål som har behandlats med diverse medel som avvisar vatten och förhindrar slitage. Några exempel på utemöbler är stolar, bord, pallar, bänkar och förvaringskistor för sittdynor. En parasoll kan räknas som en trädgårdsmöbel. Trädgårdsmöbler kan vanligtvis vikas ihop eller staplas på varandra för att ta minimal plats när de förvaras i förråd på vintern. Ordet utemöbler är belagt i svenska språket sedan 1959.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vitality stol gul