Sidan innehåller annonslänkar

Termosmugg Life Marinblå

Jämför produkt Termosmugg Life Marinblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Termosmugg Life Marinblå i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Se gärna också

WMF - Motion Termomugg 50 cl Rostfritt Stål -25%

Denna termosmugg från WMF och serien Motion är perfekt när du är i rörelse. Vacker elegans och optimal funktionalitet kombineras i denna perfekta lösning och därmed kan du alltid avnjuta dina drycker på bästa möjliga sätt. Och du kan vara säker på att de håller smaken och temperaturen mycket länge. Kannan är försedd med en dubbelväggig ThermaPro-isoleringsfunktion av kvalitets-Cromargan®, som håller dina drycker varma i upp till 6 timmar, eller kalla i upp till 12 timmar – och därmed kan du avnjuta din favoritdryck hela dagen.

De praktiska handtagen garanterar säker hantering och tack vare den täta designen slipper du obehagliga överraskningar när du är på språng. Denna kanna är helt enkelt den perfekta följeslagaren. Dessutom är termosmuggen utrustad med en bekväm 360° öppning med integrerade markeringar, som indikerar när kannan är öppen.

Motion termosmugg finns i tre olika storlekar, denna är den mellersta och rymmer 50 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosmuggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter
Termometrar

Termometrar från ETI

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från KitchenAid

Se alla produkter