Eva Solo

Eva Solo - 24/12 To Go Termosflaska Rostfri

399 kr 307 kr-23%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Termosflaska med skruvlock från Eva Solo i stilren design. Själva flaskan är tillverkad av rostfritt stål, som verkligen håller för vardagens slitage och användning.

Håller kylan i 24 timmar och värmen i 12 timmar. Skruvlocket är 100 % tätt så att du kan ha flaskan i väskan, och en integrerad rem gör den smidig att ha med sig.


Beställ Eva Solo - 24/12 To Go Termosflaska Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - 24/12 To Go Termosflaska Rostfri inom kategorin Termosflaskor.

Kategori: Termosflaskor
Artikelnummer: 141713
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.

Örngott

Örngott (finlandssvenska dynvar) är det överdrag i tyg som i påsliknande form träs över kudden i sängen.Örngottet är lätt avtagbart för tvätt, till skillnad från det inre överdrag som heter kuddvar, som används på kuddar som inte ligger i sängen. Kuddvaret kan också vara avtagbart men är ofta anbringat och monterat kring kudden med sömmar i avsikt att inte tas upp. Örngottshuva är den del av örngottet (eller ett kuddvar) som har sytts som en bård, broderad eller mönstervävd, på den kortsida av textilien som är avsedd att vara synlig utåt rummet i en inbyggd allmogesäng.