Sidan innehåller annonslänkar
Gense

Fuga Tårtspade Rostfritt Stål

419 kr 359 kr-14%
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fuga Tårtspade Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fuga Tårtspade Rostfritt Stål i kategorin Tårtspadar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tårtspadar
Artikelnummer: 10013138
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fat

Fat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Severin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bodum

Bodum är en ort i Arnäs socken, Örnsköldsviks kommun. Vid småortsavgränsningen 2010 utgjorde bebyggelsen i området närmast Nabbsundet en småort. Vid tätortsavgränsningen 2015 hade hela orten kommit att hamna inom Örnsköldsviks tätorts gränser.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär