Sidan innehåller annonslänkar

Bella taklampa svart

Beställ Bella taklampa svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bella taklampa svart inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

Taklampa från Funkle med tre runda lampskärmar i munblåst glas. Lamparm i metall.

Lampan blir en snygg dekoration som tar för sig i rummet. Komplettera med ljuskällor, E14. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - William Taklampsskärm 26x50 cm

Taklampsskärm William från Broste Copenhagen, en modern version av den klassiska rislampan. Med sin blandning av skandinavisk och japans design kommer den att lysa upp i hemmet. Den har en innovativ och snygg form, och en metallring som kontrasterar mot det skira materialet och de mjukalinjerna.

En rislampa sprider ett mjukt och vackert ljus, och denna passar fint hängandes över ett soffbord, eller i mitten av rummet med hög takhöjd. Med sina 50 cm i höjd kommer den imponera. Lampan är lätt att göra personlig genom att använda en textilsladd i en klar färg, eller en svart sladd. I serien William ingår även andra stående och hängande lampor, och just denna modell finns även som golvlampa.

- Fäste, sladd och ljuskälla köps separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Gerbera

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Kyocera

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter