Sidan innehåller annonslänkar

Belid - Buddy Taklampa Pendel 18,4 cm Sand Struktur/Opal Glas

Beställ Belid - Buddy Taklampa Pendel 18,4 cm Sand Struktur/Opal Glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Buddy Taklampa Pendel 18,4 cm Sand Struktur/Opal Glas inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

En vacker taklampa med mjuka former och vitt opalglas från svenska Belid tillverkad i Varberg som passar i alla rum som extrabelysning. Buddy finns som pendel och som bordslampa och det opala glaset sprider ett vackert ljus.

Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969. Ljuskälla ingår ej.

Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.

Se gärna också

Watt & Veke - Watt & Veke Ellipse Taklampa Linne 65 cm Vit -25%

Watt & Veke Ellipse är en elegant och iögonfallande taklampskärm klädd i härligt linnetyg. Denna tjusiga taklampa från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke påminner om ett vackert rymdskepp, och passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet!

Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och klädd i vackert tygpassar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns i modell av olika storlek och med olika färg. Takupphäng är inte inkluderad.

- Taklampskärm i linne.
- 65 cm i diameter, 25 cm i höjd. br>- E27-sockel.
- Maxwatt 60 W.
- Takupphäng är ej inkluderad.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Rig-Tig

Se alla produkter
Plädar

Plädar från hemtex

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från Rosti

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter