Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm

Beställ GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm inom kategorin Osthyvlar.

Produktinformation

GastroMax Osthyvel BIO. Osthyvel i smakfull design med handtag av biobaserad plast.

Tillverkad i Sverige och prisad av German Design Award 2020.Materialblandningen består av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.- Blad i rostfritt stål- Tål maskindisk .

Se gärna också

Stelton - Original Osthyvel 23 cm -25%

Osthyveln Original i Steltons Classicserie är elegant tidlös, med det cylinderformade handtaget ligger osthyveln bra i handen och hyvlar perfekta skivor hårdost.

I samband med Steltons 60-årsjubileum 2020, lanseras den eleganta och minimalistiska ostskivaren Original. Samtidigt är relanseringen en hyllning till Peter Holmblad som redan 1975 designade ostskivaren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Georg Jensen

Se alla produkter
För hemmet

För hemmet från Hay

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Pols Potten

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Tramontina

Se alla produkter