Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Osthyvel BIO. Osthyvel i smakfull design med handtag av biobaserad plast. Tillverkad i Sverige och prisad av German Design Award 2020.

Materialblandningen består av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.

- Blad i rostfritt stål
- Tål maskindisk


Jämför produkt GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Osthyvel BIO 21,5 cm i kategorin Osthyvlar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Osthyvlar
Artikelnummer: 133685
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Candy

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.