Sidan innehåller annonslänkar

Bear & Rabbit Korg Set om 2

Beställ Bear & Rabbit Korg Set om 2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bear & Rabbit Korg Set om 2 inom kategorin Korgar.

Se gärna också

Gynning Design - Förvaringskorg Slice Of Life 40 x 40 cm Grå/Svart/Vit -25%

Förvaringskorg med motivet Slice Of Life av Carolina Gynning.

En vacker kombinerad förvaringskorg och väska i polyestercanvas från Gynning Design.
Allkonstnären Carolina Gynning har gjort korgen till sin serie Slice Of Life. Korgen går även bra att använda som strandväska eller picknickbag.

Carolina Gynning har i Slice Of Life-serien, som även inkluderar muggar, servetter och tallrikar kombinerat sitt konst och designintresse. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna förvaringskorg med dess uttrycksfulla kvinnoporträtt som är ett motiv frilagt från hennes populära konstverk.

Den svartvita förvaringskorgen i Slice Of Life-serien från Gynning Design är tillverkad i tålig polyestercanvas och är 40 cm x 40 cm så det får plats många saker i den, antingen hemma, eller på utflykt till stranden eller picknicen. Den passar lika bra som vacker accessoar för sig eller tillsammans med andra produkter med Carolina Gynnings läckra Slice Of Life-motiv som också finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Gefle

Se alla produkter
Vaser

Vaser från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Kosta Boda

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter