Terry Logo Kökshandduk 50x70 cm Beige

Beställ Terry Logo Kökshandduk 50x70 cm Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Terry Logo Kökshandduk 50x70 cm Beige inom kategorin Kökshanddukar.

Se gärna också

Gynning Design - Kökshandduk Butterfly Queen 50 x 70 cm -18%

Vacker kökshandduk från Carolina Gynnings serie Butterfly Queen.

En underbar handduk i finaste 100% bomull från Gynning Design.

Carolina Gynning har i Butterfly Queen-serien kombinerat sitt konst och designintresse. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna kökshandduk med dess härliga kvinnoporträtt som är ett motiv frilagt från hennes populära konstverk.

I Butterfly Queen har konstnären Carolina Gynning sammanfört sina kvinnoporträtt med sin kärlek för fjärilar. Anledningen till att hon tycker så mycket om dessa har hon förklarat med att
Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklas till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet.

Den ljuvliga rosa/svarta torkhandduken i Butterfly Queen-serien från Gynning Design är tillverkad i härlig bomull och är 70 cm x 50 cm. Den passar lika bra som en vacker enskild accessoar som förgyller ditt kök eller matcha den tillsammans med andra produkter med Carolina Gynnings läckra Butterfly-motiv som också finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Le Creuset

Se alla produkter
Tänger

Tänger från Cuisipro

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter