Sidan innehåller annonslänkar
Kai

Kai - Wasabi Black Deba 10,5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Japansk Debakniv från KAI som passar utmärkt som allroundkniv.Om DebaKlassisk japansk, kulinarisk kniv som oftast används för att tillreda fisk och fågel. Den kombinerar funktionerna hos en köttyxa och en kockkniv.

Deba används för att skära bort huvudet och filéa fisk, skära genom små ben och skinn, bena ur fågel och skära kött. Kniven är slipad på ena sidan av bladet och den är smidig och exakt och kan hantera de flesta uppgifterna som en kockkniv.

Japanska knivar från andra varumärken

G.R.Y.M - Damascus Santukokniv 17 cm

Japanska knivar från G.R.Y.M

Visa produkter inom Japanska knivar från G.R.Y.M.
Skeppshult - Damascus Santukokniv 17 cm

Japanska knivar från Skeppshult

Visa produkter inom Japanska knivar från Skeppshult.
Mac - Mighty Kockkniv med luftspalt 17 cm

Japanska knivar från Mac

Se vad Mac har inom Japanska knivar.
Victorinox - Kebony Santokniv med luftfickor 17 cm

Japanska knivar från Victorinox

Visa produkter inom Japanska knivar från Victorinox.

Se gärna också

Tamahagane - San Santokukniv 16 cm

Tamahagane San Santokukniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Översatt till svenska betyder santoku ”tre uppgifter” . De uppgifter kniven är bäst lämpad för är nämligen; att skära, tärna och hacka. Denna japanska knivmodell, Santoku, har många likheter med en klassisk kockkniv, men den har ett något kortare knivblad och har en rundad spets.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Santokukniv i tre lager stål
- Längd: 16 cm.
- Perfekt för att skära, tärna och hacka.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Heminredning-billigt.se 2024