Produkter från Hänglås

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin Hänglås. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Hänglås. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Hänglås.
Sortera

Hänglås

Hitta produkter inom kategorin Hänglås till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hänglås.

Ett hänglås, tidigare även kallat bultlås eller holklås, är en löst hängande låsanordning som har en rörlig låsbar bygel vilken kan öppnas och träs genom länkar, öglor, ringar, krampor och liknande som man vill låsa fast vid varandra. Det moderna hänglåset uppfanns 1831, men romarna tillverkade små bärbara lås redan för omkring 2000 år sedan. Den svenske uppfinnaren Christopher Polhem uppfann ett hänglås med namnet "polhemslås" som tillverkades och såldes ända in på 1950-talet. . Klassiska dagböcker kan ibland vara försedd med små hänglås. Detta för att ingen obehörig ska kunna läsa dessa.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Hänglås, rektangulärt