Elliot LED Bordslampa Uppladdningsbar Gul

Jämför produkt Elliot LED Bordslampa Uppladdningsbar Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elliot LED Bordslampa Uppladdningsbar Gul i kategorin Bordslampor här hos oss.

Se gärna också

Spring Copenhagen - Eclipse Portabel Bordslampa LED Sand

Portabel bordslampa från Spring Copenhagen. Precis som naturligt ljus förflyttar sig är Eclipse designad för att förflyttas. Du tar helt enkelt med dig lampan till den plats i ditt hem du behöver lysa upp!

Eclips är en helgjuten portabel bordslampa i en stilren och enkel design som passar utmärkt i de nordiska hemmen. Lampans olika delar går sömlöst ihop och skapar en vacker helhet. Den breda välvda metallskärmens rörelse bryts av undersidan av en formgjuten plastyta som kröker sig ner mot lampans skaft. Inuti är plastytan dekorerad med ett enkelt mönster som ger Eclipse ett futuristiskt utseende, vilket uppväger den klassiska formen på resten av lampan.

Lampan har ett uppladdningsbart batteri, fullladdad kan Eclipse lysa i upp till 17 timmar, vilket gör det lätt att flytta lampan och även få ett behagligt ljus på plaster som inte har ett eluttag. Ljusstyrkan justeras genom att försiktigt trycka på lampans botten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Iittala

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Rig-Tig

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från House Doctor

Se alla produkter