Belid - Diablo Bordslampa 20 cm Matt Svart/Blank Röd

Beställ Belid - Diablo Bordslampa 20 cm Matt Svart/Blank Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Diablo Bordslampa 20 cm Matt Svart/Blank Röd inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

Bordslampa från svenska Belid, tillverkad i Varberg, i serien Diablo med en klassisk och modern design där de detaljrika skärmarna ramar in ljuset på ett vackert och mjukt sätt. Lampan passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet, på sidobordet, i fönstret eller nattduksbordet och det levande uttrycket bidrar till att lampan blir ett vackert ljussmycke.

Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bord- och vägglampa i olika storlekar. Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969.

Ljuskälla ingår. Designer Joakim Fihn.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 1,9 m. .

Se gärna också

Iittala - Putki Lampa 34 cm Grå -30%

Elegant bordslampa tillverkad av munblåst glas i imponerande storlek. Bakom designen står Iittala och designern Matti Klenell. Lampans namn är Putki som betyder "rör" på finska vilket tydligt syns på det upprepade rörliknande mönstret.

Putki designades av Matti Klenell 2018 för Sveriges Nationalmuseum i Stockholm då de önskade lampor till restaurangens stora fönster. Resultatet blev denna mäktiga lampa, munblåst av skickliga glasblåsare på Iittalas glasbruk i Finland. Lampan har sedan gjorts i mindre storlek och designats om en aning för att bättre passa in i våra hem. Ett vackert konstverk i ditt hem som ger ett fantastiskt ljussken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mat

Mat från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Coravin

Se alla produkter
Kaffepressar

Kaffepressar från Bodum

Se alla produkter