Sidan innehåller annonslänkar

Belid - Buddy Bordslampa 18,4 cm Bottle Green/Opal Glas

Jämför produkt Belid - Buddy Bordslampa 18,4 cm Bottle Green/Opal Glas online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Belid - Buddy Bordslampa 18,4 cm Bottle Green/Opal Glas i kategorin Bordslampor här hos oss.

Produktinformation

En vacker bordslampa med vitt opalglas och mjuka former från svenska Belid tillverkad i Varberg och passar i alla rum som en stilren extrabelysning. Buddy finns som pendel och som bordslampa och det opala glaset sprider ett vackert, mjukt ljus.

Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969. Ljuskälla ingår ej.

Designer Joakim Fihn. Tillverkad i Varberg, Sverige.

Se gärna också

Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm Vit

När det är dags att sätta sig ner på kontoret och arbeta är det viktigt att det finns bra belysning, och inte heller ska det vara det svårt att välja rätt. Desk bordslampa från Monograph är elegant och tidlös, en lampa som passar väl in i alla rum med sin klassiska utformning och neutrala färger. Lampans moderna och enkla design är vad som utmärker den, den kommer smälta in i rummet och ge dig precis vad du behöver.

Bordslampans flexibla arm ger dig möjlighet att rikta ljuset till det du ägnar dig åt, eller rikta bort ljuset en aning om det skulle behövas. Ljusets riktning bestämmer du över. Den är tillverkad i metall och ger en trendig look oavsett var den får ta plats; Lampan passar ju lika bra på kontoret som på nattduksbordet. Sladdlängden på 2,6 meter ger dig frihet att placera den precis där du vill ha den. Den finns i färgerna vit, gunmetal eller armégrön, det är bara att välja din favorit.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Bosch

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Bokhari

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se alla produkter