Beami bordslampa - Valnöt/guld - Bordslampor

Beställ Beami bordslampa - Valnöt/guld - Bordslampor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Beami bordslampa - Valnöt/guld - Bordslampor inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Herstal - Atom Bordslampa Svart

Från danska Herstal kommer den här snygga bordslampan som ingår i serien Atom. Med sin lekfulla men samtidigt stilrena design gör den sig bra i alla hem och med sin kupa i pärlvitt glas kommer denna bordslampa ge ett vackert ljus som inte bländar.

Lampans omkrets är 20 centimeter i diameter vilket gör att den passar bra i hallfönstret, på en skänk i vardagsrummet eller på skrivbordet i hemmakontoret. Lampan vilar på sitt vackra podium med en snygg bottenplatta vilket gör att du enkelt kan placera den i exempelvis ett fönster eller på ditt skrivbord. Den 2 meter långa sladden kan sedan justeras efter eget önskemål.

Ljuskälla säljes separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från WMF

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter