Sidan innehåller annonslänkar

Elite Mix+ Blender 1,5l 1200 W Silver/Svart

Jämför produkt Elite Mix+ Blender 1,5l 1200 W Silver/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elite Mix+ Blender 1,5l 1200 W Silver/Svart i kategorin Blenders här hos oss.

Se gärna också

Blendtec - Pro 800 Blender Svart -25%

Blender Pro 800 från Blendtec är precis vad namnet avslöjar: en professionell, högkvalitativ och kraftfull blender. Med Pro 800 i köket arbetar du som ett proffs och den har allt du kan önska dig. Inte bara har den en motor på 3,8 hästkrafter, rejäla knivblad, touchpanel, sex program, elva hastigheter, en pulsfunktion och timer. Den är även utrustad med en ljuddämpningshuv som gör att den går mycket tyst. Allt det här får du i denna snygga och stilrena blender! Imponera på dig själv, din familj och gäster med alla goda såser, röror, smoothies, glass eller drinkar denna blender är kapabel till att göra. Blender Pro 800 är populär att använda i barer, restauranger och kaféer men passar lika bra i ditt kök hemma!

Navigera med touchpanelen
Använd touchpanelen för att med ett simpelt tryck eller en lätt swipe ställa in hastighet, program eller funktion. Oavsett vad som ska mixas eller beredas står mixern redo. Välj programmet du önskar och luta dig tillbaka, mixern sköter både hastigheten löpande och stänger automatiskt av sig när det är klart. Låt även den integrerade timern visa hur mycket tid som är kvar på ett program eller hur länge den har mixat.

Program:
- Sås/smet: Används till att göra såser, smetar eller röror
- Iskross/drinkar: Används till att krossa isen eller göra drinkar
- Smoothies: Som namnet avslöjar, använd detta program till smoothies
- Glass: Används till att göra glass, sorbet, milkshakes och frozen yoghurt
- Juice: Används till att göra juicer med hela frukter (inklusive kärnhus)
- Soppa: Används till att göra mustiga och värmande soppor

Specialdesignad Wildside+ Jar
Pro 800 är utrustad med en specialdesignad kanna, patenterad av Blendtec och döpt till Wildside+ Jar. Den är tillverkad i BPA-fri plast och rymmer 2,5 liter vilket gör den perfekt för både stora och små mängder. Wildside+ Jar har en femkantig form, detta för att maximera både hastighet och virvelrörelser. Formen motverkar även att innehållet fastnar i kanter och gör den enklare att rengöra. För att rengöra kannan fyller du den med vatten en bit ovanför knivbladen, tillsätter några droppar diskmedel och sedan låter blendern mixa i 20 sekunder för ett skinande rent resultat. Produkten har även 8 års garanti.

Kort och gott kommer den här blendern ta din matlagning till nya nivåer och låta dig skapa gastronomiska under i köket.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Electrolux

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Kitchenaid

Se alla produkter
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter
Textilvård Tillbehör

Textilvård Tillbehör från Steamery

Se alla produkter