Produkter från Bil garage

56 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bil garage? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bil garage. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bil garage så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Bil garage

Hitta produkter inom kategorin Bil garage till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bil garage.

Bil är ett motorfordon som är försett med åtminstone tre hjul, och som inte är en mopedbil, en jordbruksmaskin eller ett stridsfordon. Bilar delas in i personbilar (vilket ordet "bil" vanligtvis syftar på), lastbilar och bussar. Från början användes benämningen automobil, från grekiskans αὐτός, autós, "själv" och latinets móbilis, "rörlig". Förkortningen "bil" skapades i den danska tidningen Politiken, 1902. 2010 uppskattades att antalet bilar hade ökat till över 1 miljard fordon, upp från 500 miljoner 1986. Siffrorna ökar snabbt, särskilt i Kina, Indien och andra nya industriländer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Kylbox för bil - 12/24V