Elephant Collection Elefant Barnbestick Set om 5 Rostfritt Stål

Jämför produkt Elephant Collection Elefant Barnbestick Set om 5 Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elephant Collection Elefant Barnbestick Set om 5 Rostfritt Stål i kategorin Barnbestick här hos oss.

Se gärna också

Aida - Barnbestick 4 delar Svart -18%

Set med barnbestick i 4 delar från danska aidas bästäljande Atelier-serie.

Ge ditt barn ett alldeles eget bestickset i miniformat! Nu finns aidas allra populäraste bestickserie Atelier även för de mindre i familjen, med en söt anpassad design med graverade djur på varje bestickdel som gör måltiderna lite roligare. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och är simpelt utformade för enkel användning.

I setet ingår:
1 x Gaffel
1 x Kniv
1 x Soppsked
1 x Dessertsked

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Delikatesser

Delikatesser från VAHÉ

Se alla produkter
Jul i badrummet

Jul i badrummet från Little Roomies

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vargen & Thor

Se alla produkter