Gastronoma

Gastronoma Ss/black Vakuumföpackare - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Vakuumförpackning av dina matvaror säkrar att de håller sig fräscha mycket längre. Dessutom skyddar vakuumförpackningen mot frostskador under långtidslagring i frysen. Och om du vill prova sous vide-matlagning är en vakuumförpackare ett måste. Den här modellen från Gastronoma är enkel och intuitiv att använda. Den här modellen levereras dessutom med vakuumpåsar så att du kan komma igång direkt att vakuumförpacka maten.


Beställ Gastronoma Ss/black Vakuumföpackare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastronoma Ss/black Vakuumföpackare - Svart inom kategorin Vakuumföpackare.

Läs mer...
Kategori: Vakuumföpackare
Artikelnummer: AD-18310002
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fun

Fun eller FUN kan syfta på: FUN – svensk statlig förvaltningsmyndighet, se Försvarets underrättelsenämnd Fun (band) – ett amerikanskt indiepop-band baserat i New York

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil