Electrolux E4vs1-4ag Vakuumföpackare - Svart

Jämför produkt Electrolux E4vs1-4ag Vakuumföpackare - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux E4vs1-4ag Vakuumföpackare - Svart i kategorin Vakuumföpackare här hos oss.

Produktinformation

CREATE vakuumförseglare bevarar färsk och tillagad mat längre och hjälper till att behålla näringsämnena. Och med sin smidiga storlek får den plats i alla kök.

Uppnå rätt vakuum för din typ av mat varje gång med den automatiska vakuumsystemfunktionen Vac & Seal eller gör det manuellt med Pulse and Seal-funktionen. Storlek 38 x 10 x 6 cm; Det med följer 10 st påsar 22 x 30 cm .

Se gärna också

Foodsaver Compact Vs1190x Vakuumföpackare - Rostfritt Stål

FoodSaver Compact är en ny och mindre modell som lätt får plats på köksbänken. En lufttät vakuumförsegling håller maten fräsch upp till fem gånger längre i frysen. Bevara sommarens dofter och smaker till en kall vinterdag och förbered säsongsinspirerande måltider året om! Vacuumförpackaren manövreras snabbt med ett enkelt enhandsgrepp. Den har två lägen, försegling med eller utan vacuum och fungerar med 20 cm breda rullar och påsar. Den kan även använda tillsammans med vakuumlådor och återanvändbara zip-påsar. Startkit medföljer: 5st. 0,94L-påsar, 1st. plastrulle 20 cm x 6,7m Liten och kompakt Förseglar med eller utan vacuum Manövreras med ett enkelt enhandsgrepp Fungerar tillsammans med 20 cm påsar och rullar Port för användning med FoodSavertillbehör Droppbricka som tål maskindisk

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Snapsglas

Snapsglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Locktänger

Locktänger från Obh

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Rörstrand

Se alla produkter