Belgiskt Våffeljärn med Justerbar Termostat

Jämför produkt Belgiskt Våffeljärn med Justerbar Termostat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Belgiskt Våffeljärn med Justerbar Termostat i kategorin Våffeljärn här hos oss.

Se gärna också

Emerio - Dubbelt Våffeljärn Hjärtformade Våfflor Svart

Grädda härligt frasiga hjärtformade våfflor med det här dubbla våfflejärnet från Emerio.

Med detta dubbla våffeljärn på hela 1300W från Emerio gräddas två frasiga och klassiskt hjärtformade våfflor samtidigt. Fyll bara våffelsmet i järnet och reglera värmen med temperaturkontrollen och strax har du två perfekt krispiga våfflor färdiga att ätas med sylt, grädde, glass eller annat valfritt tillbehör.

Det dubbla våffeljärnet är i svart med en modern design där gräddningsytan består av en non-stickbeläggning som gör det enkelt att rengöra efter användning. Våffeljärnet har även en temperaturkontroll för enkel justering av värmen och ett värmeisolerat handtag. Med anti-glidfötterna står våffeljärnet stadigt under gräddningen. Med detta effektiva dubbla våffeljärn från Emerio gräddas två underbart frasiga våfflor samtidigt. Dubbel våffel-glädje för hela familjen!

- Effekt: 1300W
- Kapacitet: 2 frasiga hjärtformade våfflor
- Indikatorlampa
- Non-stickbeläggning
- Överhettningsskydd
- Värmeisolerat handtag
- Enkel rengöring
- Antiglid-fötter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cocktailglas

Cocktailglas från Modern House

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Woll

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter