Sidan innehåller annonslänkar

0,5L Flaska 2-pack Pink


Jämför produkt 0,5L Flaska 2-pack Pink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 0,5L Flaska 2-pack Pink i kategorin Tillbehör här hos oss.

Se gärna också

Philips Qp220/50 Tillbehör

Det nya sättet att trimma, styla och raka!- Ersättningsrakblad per förpackning 2- Två utbytbara blad- Rakbladen håller i upp till 4 månader- En helt ny teknik inom rakning Unik OneBlade-teknikPhilips OneBlade är ett revolutionerande multiverktyg som kan trimma, styla och raka alla skägglängder, med ett och samma rakhuvud. För att behålla optimalt resultat med din OneBlade behöver du byta rakbladen var fjärde månad*. Ersättningsrakbladen passar på alla modeller av Philips OneBlade, och är lätta att byta - bara klicka av dem från handtaget, och klicka fast de nya, fräscha bladen. OneBlade är byggd för att hålla längeOneBlade är byggd för lång hållbarhet, men för att behålla optimalt resultat av skärbladen behöver du byta blad var fjärde månad*. Du kan beställa ersättningsrakblad online när du behöver dem! Om du registrerar dig på Philips MyOneBlade får du dessutom specialerbjudanden på rakbladen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.