Tado

Tado Smart Thermostat Kit Tillbehör Till Värmeprodukter

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Få full kontroll över din värmepump eller värmeanläggning genom att installera Tado° Smart Thermostat Kit! Genom att få kontroll på din värmeförbrukning kommer komforten öka och kostnaderna minska. Detta kit använder sig av positionen på din smartphone för att anpassa värmen. När den sista personen har lämnar huset sänks värmen och när första person är påväg hem igen höjs temperaturen. Detta innebär att du inte kommer att elda för kråkorna när ingen är hemma och kan sänka din uppvärmningskostnad med upp till 31%. Ersätt din gamla termostat med Tado° Smart Thermostat Kit och trådlös kommunikation. Denna termostaten går att montera oavsett om styrningen till din värmeanläggning sker via 230V eller 24/36V. Egenskaper Touch panel för att styra temperatur och inställningar manuellt LED Matrix display för att visa temperatur och inställningar Source knapp för att aktivera display och bläddra i inställningar Låt värmesystemet sköta sig själv via geolocation, manuellt via schemaläggning eller direkt på termostaten Möjlighet att spara upp till 31% på uppvärmningskostnaden Internetbryggan ansluter du till routern för att kontrollera den via molnet Tado° visar hur varmt det är hemma, när värmen är på och hur mycket du sparar och låter dig kontrollera värmen vart du än är Ingår i paketet Smart Thermostat Internet Bridge USB sladd Kontakt Ethernet sladd Skruvmontering Adhesive Pads strömförsörjning Skruvmejsel 3 AAA batterier


Beställ Tado Smart Thermostat Kit Tillbehör Till Värmeprodukter på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Tado Smart Thermostat Kit Tillbehör Till Värmeprodukter inom kategorin Tillbehör till värmeprodukter.

Kategori: Tillbehör till värmeprodukter
Artikelnummer: TAD-101908

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.