Table Top Stories

Table Top Stories - Milano Termos 1 L Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Milano termoskanna är en termos med ergonomisk design och runda former som håller drycken varm under långa fikastunder. Det integrerade locket Integralid™ är unikt utformat och framtaget för just denna produkt. Locket är helt droppfritt tack vare en tryckknappsfunktion, vilket gör kannan enkel både att hälla ur och att rengöra. En solid botten gör att det står stadigt på bordet. Termosen håller kokande dryck 75 °C varm efter sex timmar, och 55 °C varm efter tolv timmar. Den prisbelönta designerduon Murken Hansen har med utgångspunkt i enkelhet, form och funktion tagit fram Milano termoskanna i samarbete med Cervera.


Jämför produkt Table Top Stories - Milano Termos 1 L Vit online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Table Top Stories - Milano Termos 1 L Vit i kategorin Termokannor här hos oss.

Kategori: Termokannor
Artikelnummer: 116588
Visa fler

Från kunskapsbanken

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.