Sidan innehåller annonslänkar

Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Grå

Jämför produkt Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Grå i kategorin Taklampor här hos oss.

Produktinformation

Diablo taklampa från svenska Belid, tillverkad i Varberg, är en modern tappning av en klassisk design och är tänkt som ett ljussmycke, där de inre detaljrika skärmarna omsluts av ljus. Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bord- och vägglampa.

Den passar i vardagsrum och kök. Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969.

Ljuskälla ingår. Designer Joakim Fihn.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 2,8 m. .

Se gärna också

Watt & Veke - Anna Plafond 80 cm Vit -42%

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt.

Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 80 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan behöver fyra ljuskällor.

- Plafond 80 cm i diameter.
- Klädd i vitt bomullsjerseytyg.
- 4 ljuskällor.
- 2xE14-sockel.
- Maxwatt 40 W.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Zwiesel

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter