Belid - Da Vinci Taklampa Pendel 50 cm Matt Vit

Beställ Belid - Da Vinci Taklampa Pendel 50 cm Matt Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Da Vinci Taklampa Pendel 50 cm Matt Vit inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

Da Vinci är en uttrycksfull pendel från svenska Belid, tillverkad i Varberg, med flera skärmar producerad i metall och vackra kromdetaljer. Den specialdesignade skärmen ger ett välavbländat och unikt ljusflöde som sprider ett behagligt sken rummet.

Passar i vardagsrum och kök. Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969.

Ljuskälla ingår ej. Designer Joakim Fihn.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 2,7 m. .

Se gärna också

Watt & Veke - Watt & Veke Ellipse Taklampa Linne 65 cm Sand -42%

Watt & Veke Ellipse är en elegant och iögonfallande taklampskärm klädd i härligt linnetyg. Denna tjusiga taklampa från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke påminner om ett vackert rymdskepp, och passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet!

Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och klädd i vackert tygpassar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns i modell av olika storlek och med olika färg. Takupphäng är inte inkluderad.

- Taklampskärm i linne.
- 65 cm i diameter, 25 cm i höjd. br>- E27-sockel.
- Maxwatt 60 W.
- Takupphäng är ej inkluderad.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Holmegaard

Se alla produkter
Vinkylare och champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från Pulltex

Se alla produkter