Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Edb1740lg Strykjärn - Vit

Beställ Electrolux Edb1740lg Strykjärn - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Edb1740lg Strykjärn - Vit inom kategorin Strykjärn.

Produktinformation

Det här effektiva strykjärnet från Electrolux får snabbt bukt med skrynklor och veck på dina favoritplagg så att de ser som nya ut igen. Du kan också använda det till lodrätt strykning där kläderna stryks hängande på en galge.

Dessutom har strykjärnet en ångpuffsfunktion som kan leverera ångpuffar med upp till 110 g ånga/min. Som en smart extrafunktion har det också ett avkalkningsprogram som ser till att ta bort kalkavlagringar och hålla strykjärnet effektivt.

Se gärna också

Braun Strykjärn Ts745a - Svart

Det här effektiva strykjärnet från Braun får snabbt bukt med skrynklor och veck på dina favoritplagg så att de ser som nya ut igen. Genom att ångmängden kan justeras manuellt kan du enkelt anpassa mängden ånga efter hur hårt skrynklade kläderna är. Du kan faktiskt stryka kläderna medan de hänger på galgen tack vare strykjärnet lodrätta ångfunktion. Och om du skulle behöva lite extra ånga under strykningen, t.ex. om kläderna har några envisa veck som vägrar ge med sig, så kan du använda ångpuff-funktionen. Den ger ångpuffar på hela 150 g ånga i minuten. En smart säkerhetsåtgärd är den automatiska avstängningsfunktionen som ser till att strykjärnet stängs av ifall du skulle råka glömma det på. Det har också ett avkalkningsprogram som håller kalkavlagringarna i schack. Oc du behöver faktiskt inte tänka på att rengöra strykjärnet. Det ordnar apparatens självrengöringsprogram lätt som en plätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Victorinox

Se alla produkter
Luftavfuktare

Luftavfuktare från Wood's

Se alla produkter
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter
Örngott

Örngott från hemtex

Se alla produkter