Sidan innehåller annonslänkar

Beach badlakan ljusgrön

Beställ Beach badlakan ljusgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Beach badlakan ljusgrön inom kategorin Strandbadlakan.

Produktinformation

Enfärgat badlakan i mjuk frotté. En stor och härlig handduk att ta med till stranden för att torka sig med eller sola på.

Se gärna också

Nino New Hamam badlakan marinblå -40%

Randigt hamaminspirerat badlakan av 100% bomull. Tack vare att badlakanet är betydligt tunnare än en vanlig frottéhandduk så torkar den betydligt snabbare. Hamamhandduken tar liten plats i strandväskan och väger mindre än en vanlig handduk, perfekt att ta med på resan då den är lätt att bära med.Använd på stranden, vid poolen eller som en tunnare pläd vid picknicken. En funktionell och snabbtorkande handduk med stilren design.Denna produkt främjar en mer hållbar bomullsodling genom BCI - Better Cotton Initiative. Läs mer om BCI här:

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Muurla

Se alla produkter
Badlakan

Badlakan från Hotel Selection

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Arabia

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Spode

Se alla produkter