Sidan innehåller annonslänkar
Espegard

Espegard - Upphängningskedja till Gryta

229 kr 172 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

När det är dags att tillaga en härlig gryta med Bålpannan från Espegard är denna upphängningskedja att perfekt. Den är justerbar och har två krokar för att grytan ska hänga säkert över elden. Kedjan matchar bålpannan med dess svarta färg och är tillverkad i galvaniserad pulverlackerad stål. 105 cm lång.


Beställ Espegard - Upphängningskedja till Gryta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Espegard - Upphängningskedja till Gryta inom kategorin Stormkök.

Kategori: Stormkök
Artikelnummer: 136810
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.