Beka - Mandala Stekpanna Lättviktsgjutjärn 28 cm

Beställ Beka - Mandala Stekpanna Lättviktsgjutjärn 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Beka - Mandala Stekpanna Lättviktsgjutjärn 28 cm inom kategorin Stekpannor.

Produktinformation

Beka Mandala Stekpanna med keramisk non-stick-beläggning. Med en diameter på 28 centimeter är denna stekpanna perfekt när du vill laga mat till många.

Den keramiska beläggningen gör att du kan minimera användningen av matfett vilket resulterar i mindre stänk och mer hälsosam mat. Stekpannan har ett unikt mönster i botten som säkerställer en jämn fördelning av matfettet.

Beka Mandala Stekpanna är fri från tillsatt PFAS-ämnen som PFOA och PTFE Stekpannan är tillverkad i järn och har en låg vikt på endast 1,59 kg, Den emaljerade utsidan gör att stekpannan tål höga temperaturer. Handtaget är tillverkat av akaciaträ och blir en mycket fin kontrast mot det svarta järnet.- Kompatibel med alla typer av spishällar, inklusive induktion. .

Se gärna också

Skeppshult - Stekpanna Järnhälsa 26 cm

Stekpannan Järnhälsa i gjutjärn från Skeppshult är naturlig, enkel, robust och fungerar på alla värmekällor. Handtaget i vitbetsad ask isolerar effektivt värme och pryds av en mässingsknopp som en ögla. Den eleganta designen ger en sofistikerad och stilren känsla hos pannan som passar in i varje kök. Namnet Järnhälsa har pannan fått efter det hälsosamma, naturliga tillskott av järn som fås när maten lagas i gjutjärn. Den här stekpannan är ett stolt hantverk från gjuteriet i de småländska skogarna av högsta kvalitet, med 25 års gjutjärnsgaranti.

Använd gjutjärnspannan för att t.ex. steka läckra biffar och grönsaker. Gjutjärnspannans trähandtag möjliggör att arbeta med pannan utan att behöva använda handtagshandskar eller grytvantar. Gjutjärn använder värmen optimalt och fördelar den jämt och effektivt, vilket betyder att du får det bästa resultatet och samtidigt minimalt med energiåtgång. Med en naturlig non-stickyta som förbättras med användande är denna panna- precis som alla stekkärl från Skeppshult- gjorda för att hålla, år efter år, från generation till generation.

Sedan 1906 har Skeppshult hangjutit sina produkter enligt gamla traditioner och är idag det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som producerar hushållsprodukter i gjutjärn. Det är ett enkelt men ändå krävande hantverk. Varje detalj gjuts i en unik sandform som sedan slås sönder. Därför blir varenda skepphultprodukt unik och inte den andra exakt lik. Produkterna tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i rent tackjärn. Inget skrot används vilket garanterar ett rent och hälsosamt gjutjärn, av vilket en liten mängd avges till maten under tillagning.- Tillverkad i Sverige med 25 års gjutjärnsgaranti.

- Handtag i vitbetsad ask som isolerar värme effektivt.

- 5 mm tjock botten för att sprida värme jämnt, få fin stekyta och för att hålla formen i generationer

- Konkavt precisionssvarvad botten som gör att pannan står stabilt på spisen även vid mycket hög värme

- Handslipade kanter runt om pannan

- Stödhandtag som förenklar hantering.

- Naturliga material: gjutjärn, trä, stål och inbränd olja.

- Använd ej i ugn pga. handtaget i trä.

- Vikt: 2,6 kg.

- Kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.

- Non-stickyta som förbättras med användande av svensk ekologisk rapsolja.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Riedel

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Gerbera

Se alla produkter
Underlakan

Underlakan från hemtex

Se alla produkter