Produkter från Slevar Tänger

8 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Slevar Tänger så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Slevar Tänger så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Slevar Tänger

Hitta produkter inom kategorin Slevar Tänger till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Slevar Tänger.

En slev är ett köksredskap som liknar en stor sked. Slevar används framförallt för att ösa upp flytande matvaror som soppor, såser och grytor. Slevar görs i en rad material, främst stål, silver, aluminium. trä och plast. Beroende på storlek och användningsområde kan slevar ha mer definierade benämningar, som såsslev och soppslev. Från 1500-talet har slev använts som benämning även för redskap som liknar en slev till utseendet och fyller en liknande funktion, exempelvis sked, skopa och spade. Ett exempel är murslev.Ibland förekommer uttryck som "sleva i sig", vilket syftar på att man öser i sig.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Träslev Organic 26 cm