Eufy

Eufy Homevac S11 White Sladdlösa Dammsugare - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

S11 är trådlös och har låg vikt, så det är lätt att komma in i hörnen och lätt att svänga runt möblerna. Om du dammsuger under soffan kan du vara glad att det finns LED-lampor i det vanliga golvmunstycket med en motorborste. Motorn har en sugkraft på 120AW och kan dammsuga i 8 minuter vid maximal sugkraft. Om du väljer "Låg" kan du dammsuga i upp till 40 minuter och på mellanstadiet får du ca. 25 minuters batteritid innan du laddar batteriet. Dammsugaren har ett tvättbart 3-i-1-filter, det är enkelt att rengöra och är en ekonomisk lösning eftersom den inte behöver bytas ut. HomeVac S11 levereras med väggfästen så att dammsugaren lätt kan förvaras när den inte används, dessutom kommer en 220 volts laddare samt ett fogmunstycke och ett 2-i-1-munstycke med mjuka borstar. 120AW sugkraft Upp till 40 minuters batteritid Tvättbart filter 5-stegsfiltrering LED-lampa i munstycket


Beställ Eufy Homevac S11 White Sladdlösa Dammsugare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eufy Homevac S11 White Sladdlösa Dammsugare - Vit inom kategorin Sladdlös dammsugare.

Kategori: Sladdlös dammsugare
Artikelnummer: T2501G23
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.