Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Sil BIO 29,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Sil BIO. Sil med diameter på 14,1 cm. Smakfull design där rostfritt stål möter träfibrer från nordisk gran. Köksserien BIO har välförtjänt tilldelats German Design Award 2020.

Handtaget är tillverkat av biobaserad plast av sockerrör och träfibrer. Denna plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Matcha med andra köksverktyg från samma serie.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige


Jämför produkt GastroMax - Sil BIO 29,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Sil BIO 29,5 cm i kategorin Silar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Silar
Artikelnummer: 133701
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Oxo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.