Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Functional Form Pizzaskärare

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Functional Form Pizzaskärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Functional Form Pizzaskärare inom kategorin Pizzaskärare.

Läs mer...
Kategori: Pizzaskärare
Artikelnummer: 10054549
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grill-  fristående hällar

Grill- fristående hällar från Caso

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Scandomestic

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär