Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm

Beställ Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Den öppna spisen TenderFlame Plattenberg påminner om Paarl Lyktan i sin design men har större mått vilket medför en högre värme och större lågor. TenderFlame Plattenberg är den optimala eldstaden för alla hem utan skorstenar.

TenderFlame Plattenberg är lika mycket en stämningshöjare ute på terrassen som den är inomhus. Till skillnad från befintliga kaminer på marknaden så avger inte TenderFlame Plattenberg några giftiga partiklar, sot eller någon rök vid användning.

Den öppna spisen från TenderFlame Plattenberg rymmer 1,0 l i sin tank och används endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel. TenderFuel är ett ofarligt och miljövänligt bränsle framtaget för produkter från TenderFlame som enbart brinner när det kommer i kontakt med veken i TenderFlame.

Det revolutionerande bränslet klassas inte som brandfarligt och du kan säkert fylla på tanken i din TenderFlame samtidigt som lågorna brinner.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Sängkläder barn  baby

Sängkläder barn baby från Little Roomies

Se alla produkter
Borstar

Borstar från Iris Hantverk

Se alla produkter
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter