Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart

Beställ Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Svart inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Lilly Lykta cm är en större lykta från den populära serien TenderFlame Lilly. Bordslyktan Lilly från TenderFlame har en klassisk design med ett glas som skyddar den dansande lågan från vind.Förhöj stämningen på ett säkert sätt med TenderFlame Lykta Lilly.

Lågan fattar endast eld när den får kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du kan fylla på med bränsle samtidigt som lågan dansar.Som resterande produkter från Tenderflame så kräver Lyktan från TenderFlame Lilly TenderFuel som bränsle vid använding.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Rosie Lykta 10,5 cm -25%

TenderFlame Rosie Lykta 10,5 cm ger dig en säker och vackert dansande låga i timmar. Lyktan från TenderFlame serie Rosie går lika bra att placera ute på altanen som den gör på skänken inne i hallen. Lyktan från TenderFlame Rosie har en keramisk bas som rymmer 0,2 l TenderFuel och ett rökigt glas som skyddar den vackert dansande lågan. Den populära lyktan från TenderFlame Rosie finns i flera storlekar.

Likt andra produkter från Tenderflame används TenderFlame Rosie endast ihop med TenderFuel. Ett revolutionerande bränslet som är miljövänligt och inte heller klassas som brandfarligt. TenderFuel framtaget för produkter från TenderFlame.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Iittala

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Gustavsberg

Se alla produkter