Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Champagne

Jämför produkt Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Champagne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Champagne i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

Med TenderFlame Lilly ljuslykta skapar du enkelt en mysig och varm känsla i rummet. Lilly ljuslykta har en dekorativ design.Njut av en öppen låga i och säker atmosfär där det behagar.

TenderFlame Lilly Ljuslykta förhöjer stämningen vid varje bord på ett säkert sätt och har en brinntid på upp till 7 timmar. TenderFuel är ett revolutionerande ofarligt bränsle från TenderFlame som inte innehåller några gifter eller klassas som brandfarligt.

TenderFuel brinner endast ihop med veken i din TenderFlame. En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.

Se gärna också

Tenderflame - TenderFuel Lampolja 1 L

TenderFuel är ett revolutionerande miljövänligt bränsle avsett för produkter från TenderFlame. Med TenderFuel får du stora lågor som brinner helt rent och säkert utan att avge någon sot eller giftiga partiklar. Bränslet TenderFuel klassas inte som brandfarligt och ska därför inte förväxlas med lampolja, bioetanol eller annan lätt antändlig vätska. TenderFuel är enbart avsedd för produkter från TenderFlame och kan inte anvädas ihop med kaminer, lyktor eller brännare från andra tillverkare.
TenderFuel ger dig säkra lågor utan att avge någon sot eller andra giftiga partiklar. Bränslet är miljövänligt och klassas inte heller som brandfarligt vilket gör att du kan förvara obegränsade mängder, bränslet fattar endast eld när det kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du kan fylla på din TenderFlame med bränsle medan lågan brinner på ett säkert sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Umage

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Gustavsberg

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter