Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Erica Lykta Rost

Beställ Tenderflame - Erica Lykta Rost på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Erica Lykta Rost inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Ljuslykta från TenderFlame Erica har en klassisk design som ger dig vackra dansande lågor. Passar lika bra att använda inomhus som utomhus.

TenderFlame Erica har en massiv bas i magnesiumoxid och brinner säkert i cirka 7 timmar på en fyllning. TenderFlame Erica går bara att använda ihop med TenderFuel.

Ett miljövänligt bränsle som ger en stora vackra dansande lågor utan att avge någon sot eller rök.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Mörkgrå -25%

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Zwiesel

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Tala

Se alla produkter