Steba

Steba Kb28eco Oven Steel 28l Silver 1400 Watt Miniugn -

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Storleken på denna ugn gör att den är bäst lämpad till mindre kök, såsom dem i studentbostäder eller till dig som har en kokvrå. Stkb28eco från Steba rymmer 28 liter, vilket är ungefär samma storlek som en vanlig mikrovågsugn. Miniugnen är praktisk till små kök och kokvrår. Eftersom den är fristående kan du enkelt placera den där du har plats och inte nödvändigtvis i köket.


Beställ Steba Kb28eco Oven Steel 28l Silver 1400 Watt Miniugn - på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Steba Kb28eco Oven Steel 28l Silver 1400 Watt Miniugn - inom kategorin Miniugnar.

Kategori: Miniugnar
Artikelnummer: STKB28ECO
Visa fler

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Caso

Caso kan syfta på följande platser: