Spode

Spode - Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dessa vackra assietter från Spode har underbara, mönster inspirerade av vildmarken med handmålade detaljer som kommer lysa upp varje dukning. De är tillverkade av exklusivt benporslin med vackra mönster som gör sig perfekt för finare tillfällen eller som en present till någon du tycker om. Kombinera gärna med andra produkter från samma kollektion. Säljs i 4-pack och vi rekommenderar handdisk för längre hållbarhet.


Jämför produkt Spode - Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Spode - Creatures of Curiosity Assietter 19 cm 4-pack i kategorin Mattallrikar här hos oss.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 131781
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.