Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Mandelkvarn / Ostkvarn Röd

229 kr 160 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Klassisk mandelkvarn för bänkmontering, perfekt till att mala mandelmjöl när du skall baka till exempel macarons eller göra mandelmassa. Till kvarnen medföljer en extra trumma som du använder till att riva ost till pizza eller sallad.


Jämför produkt GastroMax - Mandelkvarn / Ostkvarn Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Mandelkvarn / Ostkvarn Röd i kategorin Mandelkvarnar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mandelkvarnar
Artikelnummer: 113044
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Sage

Se alla produkter
Dammsugare

Dammsugare från Nilfisk

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.