Sidan innehåller annonslänkar

Basso Ljushållare Förnicklad mässing

Beställ Basso Ljushållare Förnicklad mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Basso Ljushållare Förnicklad mässing inom kategorin Ljusstakar.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Anker Ljushållare 4x10 cm Varmgrå

Med Anker ljushållare från det danska designmärket Broste Copenhagen kan du göra ditt hem till din fristad och låta ljusets låga brinna under mörka kvällar. Den tidlösa, eleganta ljushållaren bjuder in nordisk design och låter skapa platser i hemmet där lugn, bekvämlighet och värme är centrala.

Ljushållaren passar för blockljus som mäter 7 cm i diameter.

I år har Broste Copenhagen skapat produkter av naturligt material med organiska former och neutrala färger för att hemmet ska bli en oas av lugn och tillfredsställelse. Anker ljushållare är tillverkad av aluminium och finns i flera storlekar.

Broste Copenhagen har sedan 1955 riktat sig in på nordisk design tillverkade av rustikt material med hög kvalité. Inspirationen till produkterna kommer från världens alla hörn och kombineras med den nordiska stilen vilket har resulterat i flera moderna designklassiker. Ett möte mellan det traditionella och trendiga. Företaget är Svanenmärkt vilket innebär att de förhåller sig till kraven för hållbarhet, kvalitet och etik.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Patisse

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Ankarsrum

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tala

Se alla produkter
Drycker

Drycker från Aarke

Se alla produkter