Sidan innehåller annonslänkar
Paradisverkstaden

Fröhus Ljuslykta Stor Lav

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fröhus Ljuslykta Stor Lav online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fröhus Ljuslykta Stor Lav i kategorin Ljuslyktor Ljusfat här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljuslyktor Ljusfat
Artikelnummer: 10258118
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Morris & Co

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Umage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Riskokare

En riskokare är en typ av köksutrustning som används för att koka ris. Många elektriska riskokare består av en elplatta inbyggd i ett skal och en inre bunke med non-stickbehandling. I vissa fall medföljer galler eller insatser för ångkokning av bland annat potatis, grönsaker och fisk. Några av kokarna kan också användas för tillagning av exempelvis soppa till crème brûlée. En fördel med riskokare är att den känner av hur länge riset behöver koka. När riset är färdigt slår den automatiskt över från värme- till varmhållningsläge. Stora riskokare bör användas för kokning av stora mängder ris, annars bildas lätt en hård yta i botten. Det finns även mindre riskokare.