Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L

Kontrollera pris

Köp nu

Set med 2 rektangulära ugnsformar från Gastromax. Formarna rymmer 2,5 respektive 3,5 liter och är tillverkade av stål med dubbla non-stickbeläggningar så att inte maten bränner vid eller torkar fast. Måtten på formarna är 33x23 cm på den större och 28x22 cm på den mindre. Tål diskmaskin.


Beställ GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L inom kategorin Långpannor Stekbleck.

Läs mer...
Kategori: Långpannor Stekbleck
Artikelnummer: 109894
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Stormkök

Ett stormkök är en portabel kokutrustning för mat och dryck med en brinnande låga som inte slocknar vid hård vind. Stormkök används vid friluftsliv och tillverkas i lätta material för ökad bärbarhet, oftast i aluminium, duossal eller titan. Stormköken består traditionellt av flera delar som kan sättas upp för matlagning eller packas ihop för transport, vanligen en underplattform, en överplattform, och en brännare för att värma maten, samt ytterligare utrustning och kokkärl beroende på modell. Underplattformen håller brännaren över marken, medan överplattformen håller kokkärl över brännaren. Det finns flera olika typer av brännare. Några vanliga typer av bränslen är: teknisk sprit, gasol och, med en så kallad multifuelbrännare, petroleumbaserade vätskor såsom bensin, fotogen eller diesel.Vanligt förekommande stormkök i Sverige och Finland kommer bland annat från företagen Trangia, Primus och MSR. Stormköket blev årets julklapp i Sverige 2020.