Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Rörstrand - Teservis "Japonica" 18 delar

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Teservis ur serien "Japonica" formgivna av Jackie Lynd för Rörstrand. Servisen är på 19 delar och består av 8 st kopper med fat, 1 st sockerskål och 1 st gräddsnipa. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Rörstrand - Teservis "Japonica" 18 delar online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Teservis "Japonica" 18 delar i kategorin KopparFat här hos oss.

Kategori: KopparFat
Artikelnummer: 132260
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.