Electrolux Ekm5570 Köksassistent - Sand

Jämför produkt Electrolux Ekm5570 Köksassistent - Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Ekm5570 Köksassistent - Sand i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

Ambitioner som sträcker sig bortom skicklighet? Med denna köksmaskin från Electrolux kan du hoppa över kockskolan och gå direkt till att börja laga mat. Den kan hantera alla tänkbara uppgifter i köket bara du monterar rätt tillbehör.

Använd den för att blanda, mosa, knåda eller för att på något annat sätt tillreda din mat. Den har en kraftfull motor med en effekt på 1200 W.

Med 10 hastighetsinställningar kan du justera tempot för att passa de ingredienser du använder. Skålen rymmer 4.8 liter. .

Se gärna också

Kitchenaid Artisan 125efg Mat Gr4,8 Liter Köksassistent - Grå

KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L Klassisk, tidlös, elegant och mjukt rundad design med uppfällbart drivhuvud Lätt att använda och rengöra Ett fäste för samtliga tillbehör Brett utbud av extra tillbehör Mångsidig och lätt att använda Skål av rostfritt stål 4,8 L Kan bearbeta upp till 1 kg vetemjöl och 12 äggvitor Helt konstruerad i metall – 5 års garanti Robust och slitstark Fördelarna Upptäck de viktigaste fördelarna med denna produkt Direkt drivsystem: Tillförlitlig och hållbar. Helt konstruerad i metall: Robust och slitstark. “Planetary Mixing Action“: Snabb och noggrann blandning. Mjuk, rundad design med uppfällbart drivhuvud: Elegant, lätt att rengöra och använda. Ett fäste för samtliga tillbehör: Enkel att använda och med ett brett urval valbara tillbehör. Tillbehör Upptäck allt du kan hitta i produktens förpackning Ballongvisp med 6 vajrarAnvänds för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispa grädde och dippsåser (såsom majonnäs). Gjord av rostfritt stål (trådar) och aluminium (huvud). Ej maskindisksäker. 4,8 L skålSkål av polerat rostfritt stål med ett ergonomiskt handtag. Maskindiskbar. DegkrokTillverkad i aluminium med nylonbeläggning. Maskindiskbar. FlatblandareTillverkad i aluminium med nylonbeläggning. Maskindiskbar. KitchenAid Artisan Sedan dess har de genomgått en kontinuerlig process av förfining, förbättring och innovation, vilket resulterat i dagens Artisan® köksmaskin, som verkligen är framtagen för att prestera och byggd för att hålla. Dess unika professionella design gör den till en förlängning av dina händer, din fantasi och din skicklighet, så att du kan uttrycka dig själv genom matlagningen och skapa något riktigt speciellt, varje gång. Ett brett utbud av tillbehör förvandlar din Artisan® köksmaskin till en verklig kökshjälpreda. Det är bara att fästa dem till köksmaskinen med tillsatsnavet så är du redo att förbereda mat, samtidigt som din arbetsbörda minskas. Med dessa tillbehör kan du mala kött, göra, rulla och skära pasta, mixa små till stora mängder, och allt med enkel perfektion som härstammar från över 90 års mixerexpertis.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Les Artistes

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Dexam

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Leonardo

Se alla produkter
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Lg

Se alla produkter